Bruskete sa biftekom i aceto sosom
Beef brochette with aceto sauce – rocket&tomato salsa
  Bruskete sa losos tatarom (puter sa sušenim paradajzom)
Salmon tartar brochette with sun dried tomato butterr
  Obrok salata sa mesom od ćuretine
Turkey salad

  Šafran rižoto sa mariniranim grilovanim gamborima
Saffron risotto toped with marinated tiger prowens
  Gušćija jetra prelivena porto sosom sa jabukama na puteru
Goose liver toped with porto sauce
   

  Njoke u krem sosu sa kestenom, četiri vrste sira
Gnocchi in creamy chestnut sauce / four cheese sauce
  Taljatele – herb pasta (aromatizovana svežim travama)
Tagliattelle herb pasta , alio olio peperoncino
  Taljatele od spanaća u sosu od morskih plodova
Spinach tagliattelle served in sea food sauce

  Minestrone sa crvenim pasuljem
Minestrone with red bean
  Krem potaž od brokolija
Broccoli creme
     

  Brancin sa mediteranskim prilogom
Seabass served with mediterranean vegetable mix
   
   

  Pileći file punjen pečurkama sa slaninom u senf sosu
Chicken breasts stuffed with mushrums wrapped in bacon
  Svinjski file u brendi sosu
Pork tenderloin in a brandy sauce
  Teleće šnicle u sosu od belog vina sa pršutom i žalfijom
Veal scallops in white wine sauce with prosciutto and sage (saltim bocca)